Sterk nasjonalfølelse på 17.mai i Costa del Sol!

25 SPANIA - 18.mai 106
Prest fra sjømannskirka i El Campanario.

Hipp , hipp hurra!
Dobbel grunn til å feire med Alexander Rybak sin 1.plass i Melodi Grand Prix i Moskva og norges nasjonaldag! Costa del Sol var denne dagen i rødt, hvitt og blått – det var det ingen tvil om!
25 SPANIA - 18.mai 103

img src=»https://thereseblog.files.wordpress.com/2009/05/redigert-prest2.jpg&raquo; alt=»redigert prest2″ title=»redigert prest2″ width=»500″ height=»353″ class=»aligncenter size-full wp-image-887″ /><

Kl.11.00 møtte vi mannsterke opp i turistkirken i Fuengirola: Kirken var fullstappet denne dagen og ved hjelp av et spansk orkester fra Mijas sang hele salen Ja, vi elsker og andre 17.mai sanger.
25 SPANIA - 18.mai 102
Linnea klar for 17.mai, antrukket i lettere klær enn noensinne før på 17.mai!

Ved musikalsk støtte, av rektor Stig Morten Eggesvik på piano, kunne elevene fra Den norske skolen i Malaga( oss) innta plassene foran på scenen med to innøvde sanger: Norge i rødt, hvitt og blått og Alle fugler. Jeg hadde æren av å dirigere disse flinke elevene og det ble et vellykket innslag! Moro!

Henriette, Vidar, Juliane, Leona og mamma var også tilstede i salen denne dagen. De er her på et 10-dagers besøk og skal da være helt til neste fredag!

25 SPANIA - 18.mai 109

Etter kirken stilte vi opp til 17.mai tog. Med faner og norske flagg gikk vi jublende bortover strandveien. Det kan beskrives som en surrealistisk opplevelse. Kan si vi skapte nysjerrighet der vi gikk…! Solen stekte dene dagen og folk lå på stranda eller gikk tur borover strandpromenaden. De stoppet opp og kom nærmere for å se på alt oppstyret. Skal man få nasjonalfølelseer det bare å oppleve dette! I stedet for at hele landet går i bunad, føltes det mye sterkere at vi var en liten koloni som stod sammen om å lage fest denne dagen. Kontrastene er sterke!
Her er noen bilder:

25 SPANIA - 18.mai 119

Daniel og Kristian roper hipp, hurra!

Strandgjestene fikk lange øyer da de fikk se et 17.mai tor med orkester og glade barn med norske flagg!
25 SPANIA - 18.mai 129

Kirsis og Therese!

Dagen har vært knall og ikke minst varm! Opp mot 30 grader har vi hatt, men vind har gjort det levelig selv med lang kjole(fantasibunad) og skjorte.

1 thoughts on “Sterk nasjonalfølelse på 17.mai i Costa del Sol!

  1. Herlig!!!
    Vi hadde også en fin dag her i går, men nå lengter vi etter noen late dager på Gran Canaria:) Vi setter oss på flyet om 9 dager……skal bli godt!!!

    Nyt de siste ukene under den spanske sol nå, vet om ei som håååper på å få en kjent og kjær lærer til høsten 😉

    Klem, Lena

Legg igjen en kommentar